Mešalnica barv

Našim strankam vedno ponudimo različno znižanje cen artiklov. Obiščite nas in se prepričajte o raznolikosti in ugodnosti naše ponudbe.

KAKOVOST IN UGODNOST

V naši trgovini vam lahko zmešamo barve v vse trendovske odtenke.


Kadar urejamo bivalni ali delavni prostor, si ga obarvamo tako, da nam bo bivanje v njih v veliko veselje.

Zato vam pri nas s pomočjo sodobnega mešalnega sistema HELIOMIX v več kot 3000 barvnih odtenkih namešamo kvalitetno barvo tako za les, kovino kot tudi za steno znotraj in zunaj.

Da pa bo izbira lažja , si lahko ogledate barvno karto Harmonija, v kateri so različne kombinacije barvnih odtenkov za različne površine v notranjih prostorih in na prostem.


Posamezni barvni odtenek je dosegliv pri različnih kvalitetah premazov kot so:


  • Tessarol emajl, ki se uporablja za barvanje vrat, oken, ograj, kovinskih konstrukcij, okovja, radiatorjev.
  • Tessarol akril emajl to je okolju prijazna dekoracija in zaščita pred vplivi okolja.
  • Spektra latex barva, je notranja barva, namenjena za obremenjene javne prostore in stanovanjske površine kot so hodniki, stopnišča, predsobe, dnevne sobe. Lahko jo čistimo z vodo in detergentom, ker je odporna na mokro drgnenje.
  • Spektra pralna barva je visoko kvalitetna, dobro prekrivna disperzijska barva za bolj obremenjene notranje stenske in stropne površine.
  • Spektra plus je kvalitetna disperzijska barva za stenske in stropne površine. Možnost niansiranja samo v nežne tone.
  • Spektra akrilna fasadna barva je zaključni premaz za stare in nove fasade in tudi za notranje zidne površine. Izdelan na vodni osnovi, odlikuje ga dobra pokrivnost in odpornost na agresivno atmosfero.