lomarakennus_10-1-

PRAVA BARVA

Les je del narave, ki potrebuje posebno nego. Če je brez zaščite izpostavljen vplivom okolja, izgubi svojo lepoto, posivi in postane krhek. Lazure Sikkens Cetol zagotavljajo pravo zaščito za vse vrste lesa in mnoga področja uporabe. Še več: oplemenitijo naravni sijaj lesa in ga spremenijo v izrazit arhitekturni element. Lazure za les Sikkens Cetol zagotavljajo trajno zaščito in prosojno lepoto lesnih površin v mnogih privlačnih barvah. Zanesljivi lazurni sistemi Sikkens so primerni za vse vrste lesa. Sikkens
lomarakennus_01

UPORABA LAZUR SIKKENS CETOL

 • Visoko obstojna in s tem gospodarna zaščita za les
 • Ohranjanje površinskega videza naravne strukture lesa
 • Obsežen zbor barv omogoča poudarke – v želenem barvnem slogu
 • Posebna intenzivna globinska zaščita za les
 • Visoka UV – zaščita zaradi visoke obstojnosti
huvila1

VISOKO OBSTOJNA IN GOSPODARNA ZAŠČITA Z LAZURAMI SIKKENS CETOL

Zaščita za vse primere Načeloma sta na voljo dva lazurna sistema za zaščito lesnih gradbenih elementov:
 • Sistemi z debelo lazuro, ki ne omogočajo prehajanja vlage in s tem zagotavljajo dolgotrajnejšo zaščito pred razpokami. Priporočljivi so za vse dimenzijsko stabilne lesene gradbene elemente, kot so okna in vrata.
 • Sistemi s tanko lazuro, ki omogočajo prehajanje vlage in niso nagnjeni k luščenju. Priporočljivi so za vse dimenzijsko nestabilne lesene gradbene elemente, kot so ograje, pergole, balkoni in strukture iz desk.

Gospodarni sistem Sikkens lazur

Uporaba Sikkens Cetol lazur z visoko vsebnostjo suhe snovi se izplača od samega začetka. Enak razultat dosežete že v dveh delavnih korakih, čeprav so bili v preteklosti potrebni trije nanosi. Na ta način boste porabili 33% manj časa, kar vam bo zagotovilo več manevrskega prostora pri izračunih.
Lazura Cetol High – Solid Novatech je zaradi visoke vsebnosti suhe snovi še posebno gospodarna, saj z njo prihranite en sloj nanosa.

Klasični sistem

Lazura Sikkens Cetol HLS plus je pravi odgovor zlasti za vremensko obremenenjene zunanje lesene konstrukcije, kot so ograje, balkoni ali pergole. Ob uporabi skupaj s premazom Cetol Filter 7 boste ustvarili osnovo za okna in zunanja vrat.

Okolju prijazni sistem

Lazure Cetol BL 21 na vodni osnovi odlikujejo okolju prijazne lastnosti – nizka vsebnost škodljivih snovi, hitro sušenje in nevtralen vonj.

cetol_novatech cetol_hls cetol_flter7

parallax background

Vpišite vaš elektronski naslov in prejeli boste PDF barvno karto Sikkens barv iz naše ponudbe.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.